خبر

PGPIC آماده تقویت روابط با شرکت های آلمانی

 

تهران (ایران) – مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس آمادگی این هلدینگ را برای همکاری با شرکت‌های آلمانی سرآمد در صنعت شیمی و پتروشیمی و برداشتن گام‌های بلند در راستای منافع دو کشور اعلام کرد.

به گزارش PGPIC، بزرگترین شرکت ایران میزبان هیئتی متشکل از رئیس و اعضای انجمن فدرال حمایت از اقتصاد و تجارت خارجی آلمان، محمود فرازنده سفیر جمهوری اسلامی ایران در آلمان، رئیس میز آلمان در وزارت امور خارجه ایران، احسان قاضی زاده هاشمی عضو شورای اسلامی شهر

در این دیدار که با هدف همکاری در زمینه تولید محصولات، تاسیسات و تجهیزات پتروشیمی و احیاء و گسترش روابط دو کشور در صنعت پتروشیمی برگزار شد، محمود فرازنده سفیر جمهوری اسلامی ایران در آلمان با اشاره به سابقه 20 ساله این انجمن با 1300 شرکت به عنوان عضو، می گوید: «انجمن فدرال حمایت از اقتصاد و تجارت خارجی آلمان که در بیش از 70 کشور نمایندگی دارد، با بزرگترین شرکت های جهان همکاری می کند. اولین سفر این انجمن به ایران.

وی با اشاره به پیشینه این اتحادیه در حوزه انرژی افزود: این اتحادیه به دنبال یافتن بازارهای جدید برای محصولات آلمانی و رفع نیازهای این کشور از مقاصد جدید است و حوزه پتروشیمی یکی از زمینه های جذاب برای این امر است. اتحادیه معتبر و قدیمی.»

مایکل شون، رئیس انجمن فدرال حمایت از اقتصاد و تجارت آلمان با ابراز خرسندی از سفر به ایران، اظهار داشت: مقدمات این سفر از دو سال پیش آغاز شده است. ما با اعتماد متقابل با شرکت‌های ایرانی کار کرده‌ایم و تصاویر نادرستی که در هر دو طرف وجود دارد را تصحیح کنیم. ما به دنبال روابط سازنده و متقابل محترمانه هستیم.»

عبدالعلی علی عسکری، مدیرعامل PGPIC نیز در این دیدار گفت: امیدواریم این سفر جلوه بهتری از ایران به عنوان کشوری حاصلخیز، جوان و با استعداد ایجاد کند.

وی افزود: در شرایطی که کشورهایی مانند آمریکا با بدهی های چند هزار میلیارد دلاری دست و پنجه نرم می کنند، ایران کشوری است که نه تنها در سطح بین المللی بدهی ندارد، بلکه به دلیل تحریم های ناجوانمردانه مطالبات قابل توجهی نیز دارد. ظرفیت مناسبی برای توسعه اقتصادی است.»

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (PGPIC) تاکید کرد: ایران با ظرفیت‌های انسانی قابل توجهی که دارد، کشوری است که با توجه به اینکه در دوران بی‌وجدان آمریکایی‌ها، هر بذر اقتصادی و فنی کاشته شده در آن کاشته می‌شود، بسیار مستعد است. تحریم، رشد آن ادامه یافت و ما در حال پیشرفت هستیم.»

علی عسکری ادامه داد: تحریم ها تهدیدی برای کشور ما بود، اما با تلاش این جوانان و دانشمندان ایرانی به یک فرصت تبدیل شد و امروز هزاران شرکت دانش بنیان داریم که در لبه فناوری حرکت می کنند. اگر تا چند سال پیش کشوری وابسته در صنعت پتروشیمی بودیم، امروز حدود 80 درصد تجهیزات و کاتالیزورهای صنعت پتروشیمی را در داخل کشور تولید می کنیم.

کپی با ذکر منبع بلامانع میباشد: مجله کلیک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا